Current language

Christmas '23

Presentguide

Årets gåva, det han kommer att bära nästa år. Oavsett om du letar efter tidlösa små gåvor till strumpan, något att lägga under granen eller stora och djärva julklappar, har vår Presentguide alla gåvoidéer du behöver, plus nyckelinformation som leverans- och returdatum.

Image

Strumpfyllare

Mindre än 600 kr
Image

Att lägga under granen

Mindre än 1500 kr
Image

Något större

Över 1500 kr

Tjock och mysig ullstickat

Omfamna högsäsongen i vårt tjocka och mysiga stickade ullplagg. Med en blandning av mode och värme erbjuder vår kollektion tidlös elegans och komfort. Dela kärlek med underbara gåvor till dina nära och kära, och fira i stil med klassiska och trendiga design som fångar julens anda.

Adventskalendern

Fyra mystiska gåvor för de fyra söndagarna i jul, förberedda och packade för en adventskalender de kommer att älska.

Image
Image
Image

Värmade och mångsidiga jackor

Uppgradera hans garderob med våra värmade och mångsidiga jackor, precis i tid till jul. Utforska ett utbud av design som sömlöst kombinerar komfort och mode.

Kostymbyxor, corduroy och ull

Upptäck vår kollektion av stiliga byxor perfekta för julperioden. Från kostymbyxor till löst sittande corduroy, dessa plagg kommer att addera sofistikering till hans garderob.

Image

Stickat

Image

Skor & Stövlar

Image

Accessoarer

Värmande, tidlösa overshirts

Fira högsäsongen med våra stiliga overshirts. Dessa mysiga plagg lyfter enkelt din vinterlook, och ger både komfort och mode i ett. Perfekta för festliga sammankomster eller avslappnade kvällar vid elden, är de idealiska följeslagarna för en minnesvärd högsäsong.

Image

Gåvan av valfrihet

Ge honom gåvan av valfrihet med ett Les Deux-presentkort, levererat direkt till din inkorg. Eftersom presentkort alltid är den rätta storleken.

Klicka för att lära dig mer om våra presentkort.
Image

Utökad retur

Osäker på om han kommer att gilla det? Vi har förlängt vår returdatum till jul så att han har tid att ändra sig. Returnera eller byt ut vilken vara som helst som är i sitt ursprungliga skick fram till den 22 januari genom att fylla i returformuläret som medföljer din beställning.

Du kan hitta mer information om våra leveranser och returer här.
Image

Kontakta oss

Vårt bästa kundvårdsteam finns tillgängligt under hela högsäsongen för att säkerställa att det är så stressfritt som möjligt att handla hos oss för dig. Kontakta dem via:

E-post: customercare@lesdeux.com
Telefon: +45 78 74 53 35
Öppettider: Måndag - Fredag 10:00-16:00