Letar du efter leveranskostnaderna eller funderar du på hur din order skickas? Hitta den viktigaste informationen om leverans och retur nedanför eller på vår FAQ-sida. 

Vi erbjuder gratis leverans för ordrar över 1500 kr i hela Sverige med DHL ODD och Budbee och vi strävar efter att alltid leverera ditt paket 2-4 arbetsdagar efter beställning – oavsett var du befinner dig i Sverige. Beställer du din order innan kl 13 kommer den skickas samma dag. 

Leverans metod   
Leveringstid
Pris
Fri frakt över
DHL Economy ODD
2-4 arbetsdagar
100 SEK. 
1500 SEK.
DHL Express ODD 1-2 arbetsdagar 149 SEK. 
Budbee Home
1-2 arbetsdagar
79 SEK. 

1500 SEK.      

Budbee Box
1-2 arbetsdagar
49 SEK.  800 SEK. 

 

Allmän information

Vänligen observera att det betalas dansk moms, men som redan är inkulderat i priset. Somliga länder tar ut tullavgift på varor. Les Deux ansvarar inte för extra tullavgifter, moms eller andra extra kostnader. Vänligen observera att erbjudanden- eller rabattkuponger gäller inte på redan nedsatta varor.

Returpolicy

Du har rätt att byta ditt köp till en annan färg eller storlek, eller returnera den mot återbetalning så länge det är inom 30 dagar efter att du har mottagit leveransen. 

Varan ska vara oanvänd och utan skador och all originalförpackning, inklusive prislappar, etiketter och klistermärken ska vara intakta. 

Notera vänligen att du ansvarar för returen tills den anländer hos oss, så vi rekommenderar att du använder den fraktetikett du mottog med din order eller laddade ner från vår sida, och följer ditt paket via spårningsfunktionen. 

Om du gärna själv vill organisera din retur av en vara utan vår returetikett, så kan du hitta vår returadress längre ner.

För alla returer eller byten ska du inkludera ett ifyllt returformulär med ett ordernummer samt varför du önskar att returnera ditt köp.  

Om du har önskat att få byta en vara till en annan storlek och/eller färg, och den är utsåld, kommer du bli kontaktad av vår kundservice.

Retursedel

Klicka här för att skapa din returetikett.

Formel för utbyte och retur

Klicka här för att skapa din formel. 

Les Deux ApS
Oldenvej 29A
3490 Kvistgaard

CVR nr.: 33506465 (Organisationsnummer)
Mail: customercare@lesdeux.com

Retur address

Les Deux ApS
Oldenvej 29A
3490 Kvistgaard

CVR nr.: 33506465 (Organisationsnummer)
Mail: customercare@lesdeux.com