Leverans & Retur

Leverans metod Leveringstid Pris Fri frakt över
Budbee Box 2-4 arbetsdagar 49 SEK. 800 SEK.
Budbee Home 2-4 arbetsdagar 79 SEK. 1500 SEK.
DHL Economy ODD 1-2 arbetsdagar 100 SEK. 1500 SEK.
DHL Express ODD Nästa dag 149 SEK. -

Allmän information

Vänligen observera att det betalas dansk moms, men som redan är inkulderat i priset. Somliga länder tar ut tullavgift på varor. Les Deux ansvarar inte för extra tullavgifter, moms eller andra extra kostnader. Vänligen observera att erbjudanden- eller rabattkuponger gäller inte på redan nedsatta varor.

Om du har några frågor, kolla in våra FAQ sida, som kanske har svaret.

Vi är alltid glada att höra från vårt community, så om du inte kan hitta svaret på din fråga eller bara vill prata med oss personligen, tveka inte att kontakta vårt vänliga kundtjänstteam.

Customercare@lesdeux.com

CVR nr.: 33506465 (Organisationsnummer)

Returpolicy

Du har rätt att byta ditt köp till en annan färg eller storlek, eller returnera den mot återbetalning så länge det är inom 30 dagar efter att du har mottagit leveransen.

Varan ska vara oanvänd och utan skador och all originalförpackning, inklusive prislappar, etiketter och klistermärken ska vara intakta.

Notera vänligen att du ansvarar för returen tills den anländer hos oss, så vi rekommenderar att du använder den fraktetikett du mottog med din order eller laddade ner från vår sida, och följer ditt paket via spårningsfunktionen.

Om du gärna själv vill organisera din retur av en vara utan vår returetikett, så kan du hitta vår returadress längre ner.

För alla returer eller byten ska du inkludera ett ifyllt returformulär med ett ordernummer samt varför du önskar att returnera ditt köp.

Var uppmärksam på att vi tar ut en hanteringsavgift på 99 SEK när du returnerar en vara.

Om du har önskat att få byta en vara till en annan storlek och/eller färg, och den är utsåld, kommer du bli kontaktad av vår kundservice.

Retur med Budbee (Gäller Både Budbee Box & Budbee Home leveranser):

Klicka här för att få returinstruktioner.

Retursedel

Klicka här för att skapa din returetikett.

Formel för utbyte och retur

Klicka här för att skapa din formel.

Retur address

Les Deux ApS
AA. Louis Hansens Alle 14
3060 Espergaerde

CVR nr.: 33506465 (Organisationsnummer)
Mail: customercare@lesdeux.com