Current language

FAQ

Leverering

Vilka fraktbolag använder vi?

Vi använder DHL för att skicka alla våra ordrar från Danmark. För att få en överblick över vara tjänster, se Frakt & Returer.

Vad är den förväntade leveranstiden?

Leveranstiden är normalt 2-4 arbetsdagar.

Du kommer att mottaga information och spårningsnummerom din försändelse via mail. Upplever du att leveransen tar längre tid än förväntat, är du välkommen att kontakta Customer Care så hjälper vi dig med din order.

Hur ändrar/avbryter jag ett köp?

Önskar du att ändra ett köp, ska du uppge ditt ordernummer till Customer Care omgående. Det är möjligt att ändra ett köp så länge du inte har mottagit en leveransbekräftelse. Om detta är tillfället så behöver du lägga en ny order.

Önskar du att avbryta ditt köp, ska Customer Care kontaktas omgående. Ångrar du ditt köp ska kundservice så snabbt som möjligt få reda på detta, så vi når att stoppa din order. Om detta inte är möjligt, måste varorna returneras.

Vart är mitt paket?

När din order är packad och har lämnat vårt lager, kommer du att mottaga ett spårningsnummer via mail. När paketet är lagt till avhämtning kommer du att få en notifikation via sms. Här kan du spåra ditt paket: her.

Returer

Hur returnerar jag en vara?

Vi mottager returer inom 30 dagar efter egen mottagning. Notera att returvaror ska vara i originalskick - om du är osäker kan du läsa våra returvillkor.

När du returnerar ditt paket bedes du att utfylla det medskickade formuläret. Saknar du en returetikett kan du skapa din egen här.

Les Deux ApS
AA. Louis-Hansens Alle 14
3060 Espergaerde

Hur byter jag en vara?

Vi mottager returer inom 30 dagar efter egen mottagning. Notera att returvaror ska vara i originalskick - om du är osäker kan du läsa våra returvillkor. När det gäller byte av en vara, är det enbart möjligt att byta den köpta produkten till en annan storlek eller färg.

 När du returnerar ditt paket bedes du att utfylla det medskickade formuläret. Du ska själv stå för fraktkostnaden och du ansvarar för paketets innehåll tills det ankommer till vårt lager. Vår returadress är:

Les Deux ApS

AA. Louis Hansens Alle 14

3060 Espergærde

Hur mycket kostar det att returnera?

Tyvärr erbjuder vi inte gratis returrätt för internationella kunder. Om du vill returnera ditt köp, använd returetiketten som är inkluderad i din försändelse. Vid mottagen och godkänd retur, dras fraktkostnaden av från din återbetalning.

Vi tar ut en hanteringsavgift på 99 SEK när du returnerar en vara.

För mer information, kontakta vänligen Kundtjänst på customercare@lesdeux.com

Reklamation

Vad gör jag om varan har gått sönder?

Om det är fel på din vara eller om din vara har gått sönder, kan du anmäla din reklamation här. 

Om du har ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på mail customercare@lesdeux.com eller telefonnummer: +45 78 74 53 35

Hur registrerar jag en reklamation?

Om du upptäcker ett fel på varan du köpt hos oss, kan du skriva ett mail till customercare@lesdeux.com med ditt ordernummer, en bild av felet samt en beskrivning av felet på varan.

Du kan anmäla din reklamation här. 

Vi genomgår din reklamation så snabbt som möjligt och återkommer med en lösning inom 48 timmar. Vi står givetvis för frakten vid en godkänt reklamation. För ytterligare information om din reklamationsrätt, läs våra villkor.

Hur lång reklamationsrätt har jag?

Din produkt kan reklameras i 2 år. 

Vi följer EU’s konsumentköplag, och erbjuder reparation eller en ersättande produkt.  

Vi tar emot reklamationer vid framvisning av kvitto eller orderbekräftelse. 

Om ovan inte är svar på dina frågor, kontakta kundservice på customercare@lesdeux.com för ytterligare information.

Presentkort

Hur köper jag ett presentkort?

Besök vår webshop under presentkort, och välj det önskade belopp du vill ha på ditt kort.

Rabattkoder kan inte användas vid köp av presentkort. 

Hur lång giltighetstid har ett presentkort?

Ditt presentkort är giltigt i tre år. Om du har frågor gällande utgångsdatum och år, vänligen kontakta customer care.  

Hur returnerar jag ett köp gjort med presentkort?

Om du vill returnera ett köp gjort med ett presentkort, bliver pengarna överförda tillbaka till samma presentkort.

Hur kontrollerar jag mitt saldo på presentkortet?

Om presentkortet är kopplat till ett kundkonto, kan du se saldo via länken du får vid köpet av presenkortet. För kunder utan kundkonto, vänligen kontakta customercare@lesdeux.com

Betalningssätt

Vad kan jag betala med?

Les Deux accepterar :

Klarna

PayPal

Visa 

Apple Pay

Mastercard

Visa Electron

Google Pay

Storlek

Vilken storlek ska jag beställa?

Vi har skapat en storleksguide anpassad till varje produkt som gör det enkelt och snabbt att hitta rätt storlek.Du hittar guiden under varje vara. Om du känner dig osäker på din storlek, är du välkommen att kontakta oss på customercare@lesdeux.com där vi hjälper dig med personlig rådgivning.